Bescherm jouw #1 gereedschap met Werkhandschoenen allround 💥

Werkhandschoenen allround 12 stuks 1 paar gratis
Werkhandschoenen allround | Tackmasters

Okay, technisch gezien zijn handen geen gereedschap. Gereedschap wordt gedefinieerd als: “hulpmiddelen om bewerkingen te kunnen uitvoeren die een mens met zijn lichaam zelf niet of moeilijk kan uitvoeren”. Toch weet ik zeker dat jij het begrijpt. Wanneer je er even bij stilstaat beseft: “Mijn handen zijn cruciaal om überhaupt werkzaamheden uit te kunnen voeren.” Waarschijnlijk gaan ze regelmatig gebukt onder slagen en stoten, krassen, schaven, kou, droogte, grote druk of zelfs erger … Zonde! Geef jouw handen de aandacht die ze verdienen, geef ze werkhandschoenen allround van Tackmasters.

Werkhandschoenen allround zijn net als mondkapjes

Werkelijk, bij elke klus komen werkhandschoenen allround van pas. Natuurlijk heb je ze niet altijd nodig. Er is wel altijd een kans dat je intensiever gaat tillen, zagen, slijpen of verven – om maar even wat te noemen – dan je van tevoren had bedacht. Werkhandschoenen zijn net als mondkapjes in de Coronatijd: Je houdt ze bij de hand, voor het geval dat. Twijfelde je over het nut van de mondkapjes? Ja hé, ik weet bijna zeker dat ook jíj er te allen tijde één of meerdere in het handschoenenvakje van je auto had liggen. En dat is precies het punt.

Welke voordelen hebben werkhandschoenen allround voor mij?

Werkhandschoenen allround bestaan uit een gemixte coating van nitrilschuim en polyurethaan (PU). PU staat bekend om zijn snijbestendigheid, bescherming tegen snij- en schaafwonden. De combinatie met nitrilschuim maakt dat de handschoen een uitstekende grip heeft op gladde, natte of geoliede oppervlakten. Werk je met oliën, vette of andere chemicaliën? Gebruik werkhandschonen allround. Dubbelcheck het eventueel voor jouw specifieke situatie – vraag ons om advies. Tenslotte is het materiaal zowel ademend als waterafstotend en slijtvast. Jij zal merken hoe comfortabel ze jouw handen omsluiten, je minder zweet en flexibel je vingers blijft bewegen. Upgrade jouw handbescherming!

Hoe kun je geld besparen als je werkhandschoenen (al) gebruikt?

Ben jij heel zuinig en gebruik je materialen tot de laatste vezel? Dan heb je waarschijnlijk niets aan deze tip. Wij merken namelijk dat werkhandschoenen vaak gezien worden als een wegwerpartikel. Na eenmalig gebruik worden ze in een hoek gegooid. Wordt aan het einde van de dag de ruimte opgeruimd, belanden ze zwierig in de vuilniszak. Herken je het? Stel. Jij gebruikt (of verbruikt) drie paar werkhandschoenen wekelijks waarvan minimaal één paar voor Jan L in de vuilnis belandt. Je doet dit het hele jaar door. Wanneer je het netjes bij de twee paar wekelijks houdt, bespaar je maar liefst €130,-. Daar kun je best wat friet met frikandel speciaal voor halen. Krijg je er ook zo’n zin in? High five.

Bestel jouw bijproduct en meer op tackmasters.nl

Eerlijk is eerlijk, de werkhandschoen is vaak een bijproduct. Desalniettemin zijn wij er trots op dat al vele bouwbedrijven, aannemers, hoveniers en tegelzetters zich bevoorraden met ons bijproduct. “Doe er maar een doosje werkhandschoenen bij.” Wil jij ook de voordelen van goede handbescherming ervaren? Houd je jouw handen het liefst ongeschonden terwijl je je toch de handen uit de mouwen klust? Wij dagen je uit. Probeer een set werkhandschoenen allround en merk zelf het comfort. Misschien wil je meteen als een Tack Master te werk gaan, bestel dan in voordeelverpakkingen van 12 paar. Je krijgt daarbij één paar cadeau. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je groot inkopen? Laat het ons weten!

De beste handbescherming in een werkhandschoenomdraai | Tackmasters.”