Ontdek welke producten wij aanraden voor het lijmen van aluminium 

Wanneer je materialen op aluminium wil lijmen is het belangrijk om de juiste lijm voor dit klusje te kiezen. In ons assortiment hebben wij zowel kit, contactlijm in blik als verspuitbare lijm voor aluminium. Iedere lijm heeft zijn eigen kwaliteiten en is geschikt voor bepaalde klussen. Lees meer over onze producten zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van lijm voor aluminium. Wanneer je persoonlijk advies nodig hebt kun je ook bij ons terecht. En heb jij al van onze lage prijzen gehoord? Ontdek hoe het zit en ga snel aan de slag met het lijmen van aluminium. 

Kit voor het lijmen van aluminium

Wanneer je kit wil gebruiken voor het lijmen van aluminium kunnen wij natuurlijk onze #1 kit aanraden. De Strong Bond High Tack kit is voor vrijwel iedere toepassing te gebruiken. Deze razendsnelle lijmkit is extreem sterk. Het is te gebruiken zonder primer en hecht zelfs op vochtige ondergronden. Dit is niet voor niets de meest verkochte lijmkit in de bouw. De kit verlijmt alle mogelijke materialen en is dus veelzijdig te gebruiken. 

Een andere geschikte kit is onze Unibond Polymeerkit. Deze sterke kit wordt gebruikt voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles. De kit hardt uit tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Ook onze Power Tack kit is aan te raden voor een watervaste verlijming. Met onze kit wordt het lijmen van aluminium een fluitje van een cent! 

Contactlijm in blik voor aluminium

Ben jij op zoek naar contactlijm voor aluminium? Dan is onze Master Contact lijm in blik iets voor jou. Deze zeer sterke, sneldrogende contactlijm dient dubbelzijdig aangebracht te worden met een kwast of vachtroller. Master Contact lijm is speciaal ontwikkeld om een groot scala aan producten op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Ook voor het lijmen van aluminium is dit product zeer geschikt. Bovendien is deze lijm laag in oplosmiddelen en vrij van chloorhoudende bestanddelen. Dit maakt de Master Contact lijm beter voor mens en milieu. 

Vind jij verspuitbare lijm handiger?

Wanneer jij aluminium liever gaat lijmen met verspuitbare lijm hebben wij verschillende opties. Dankzij ons ruime assortiment kun jij voor ieder soort klus de juiste lijm kiezen. Wij hebben onze verspuitbare lijmen voor aluminium voor jou op een rijtje gezet: 

Basic Spray
De Basic Spray spuitlijm is geschikt voor permanente verlijming op diverse ondergronden van verschillende materialen. Het is ook geschikt voor aluminium zolang er weinig spanning op de materialen komt. Laag in oplosmiddelen en vrij van chloorhoudende bestanddelen. 

Flooring Spray
Deze verspuitbare lijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse vloer- en wandbekledingsmaterialen in gebouwen, woningen en voertuigen. Bestand tegen uiteenlopende temperaturen. Flooring Spray is perfect voor het verlijmen van tapijt op aluminium. 

EPDM Roofing Spray
Wil jij EPDM gaan verlijmen op aluminium? Onze EPDM Roofing Spray is een hoogwaardige en professionele spuitlijm. Deze lijm is speciaal ontwikkeld om alle soorten EPDM folie op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. 

EPS Spray
De professionele EPS Spray is ontwikkeld voor het lijmen van polystyreen en polyurethaan producten, EPS, XPS, piepschuim en dergelijke. Perfect voor permanente verlijming op diverse ondergronden zoals aluminium, hout, kunststof en meer. 

Interior Spray
Deze verspuitbare lijm is perfect voor het verlijmen van HPL, hout, fineer- en plaatmateriaal op diverse ondergronden, waaronder aluminium. De hoogwaardige lijm zorgt voor een oersterke verbinding. 

Insulation Spray
Onze Insulation Spray is perfect voor het verlijmen van isolatiemateriaal. Lijm alle meest voorkomende isolatiematerialen zoals steenwol, glaswol, mineraalwol en folies op diverse ondergronden als beton, hout, metaal, aluminium, kunststoffen en meer. Te gebruiken bij uiteenlopende temperaturen. 

Bestel online en profiteer van lage prijzen!

Heb jij het perfecte product gevonden om aluminium mee te lijmen? Bestel dan direct de benodigdheden mee. Koop bijvoorbeeld een kitpistool, aandrukroller of spuitpistool voor een drukvat. Voor cleaners en andere toebehoren kun je ook in onze webshop terecht. Op die manier kun je alles in één keer bestellen en direct aan de slag met je klus. Wanneer je voor 16:00 uur besteld heb je de producten de volgende werkdag al in huis. Bovendien profiteer je ook nog eens van de laagste prijzen van Nederland en België. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze experts. Zij staan graag voor jou klaar met persoonlijk advies. Met al onze handige tips kun jij je klus zeker klaren!