afdekvlies zelfklevend

Zelfklevend afdekvlies: bescherm je (onder)grond tijdens het verven en klussen

Afdekvlies zelfklevend
Afdekvlies van Tackmasters: Master cover 🦺

Timmeren, boren, schuren, zagen en verven. Als doorgewinterd klusser ben jij misschien wel van alle markten thuis. Of je bent ergens in het bijzonder in gespecialiseerd. Vliegen de verfspetters je soms om de oren? Valt er weleens iets om? Waar goed geklust wordt is er een grote kans op krassen, deuken en vuil op de ondergrond. Het liefst houd je deze natuurlijk schoon. Maar goed, ongelukjes gebeuren. Bovendien kost het jou veel kostbare tijd. Gelukkig heeft Tackmasters voor iedere klusser dé oplossing: zelfklevend afdekvlies. Hiermee bescherm jij gemakkelijk de grond waarop je werkt, trappen, gangen, spullen en meubelen.

Zelfklevend afdekvlies: beste bescherming voor je grond

De vloer of oppervlakte zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en vocht, schade van rollend materieel en vallende gereedschappen? Master Cover – zelfklevend afdekvlies biedt precies dié bescherming die je zoekt. Tackmasters beste ondergrondbeschermer is gemaakt van gerecycled polyestervlies met een extra PE-toplaag. Het materiaal is licht, sterk, duurzaam en anti-slip. Geen slippertjes meer. Hoewel zelfklevend afdekvlies bijna altijd de juiste match is, maak je natuurlijk zelf een inschatting of er voor jouw klus aanvullende (ondergrond)bescherming nodig is.

Afdekvlies voordat je gaat verven of klussen

Master Cover afdekvlies gebruik je op droge oppervlaktes. Maak vóór het afrollen de ondergrond stofvrij, glad, schoon en vrij van chemische middelen. De omgevingstemperatuur wanneer je werkt met het afdekzeil dient tussen de 5 en 40 graden Celsius te zijn. Zorg jij er ook voor dat de vloerwarming uitgeschakeld is? Wil je banen gaan leggen, dan is het beste om een overlapping van circa 10 cm aan te houden. Het zeil bevestig je gemakkelijk middels zijn zelfklevende zijde. Hierdoor creëer je in een handomdraai een volledige afdichting van de ondergrond. Kom maar op met die klus!

Waarom zelfklevend afdekzeil?

Voor een professionele aanpak maak je gebruik van Tackmasters zelfklevend afdekvlies. Het zeil is herbruikbaar en maximaal 3 maanden inzetbaar. Met eigenschappen als vloeistofdicht en schokabsorberend is het zeil altijd handig in jouw toolbox of (bedrijfs)wagen. Je vouwt ‘m eenvoudig uit over je grond of bedek bijvoorbeeld voorwerpen, meubels en trappen. Jij kunt je met een gerust hart uitleven op je klus, in de wetenschap de de grond (vloer) en meubelen veilig zijn door het zelfklevend afdekvlies.

Let overigens wel dat het zelfklevend afdekvlies niet geschikt is voor vloeren die pas gelegd zijn, poreuze stenen vloeren, natuurstenen vloeren, kleitegels en recent gelegd beton.

Bestel je zelfklevend afdekvlies voordelig

Bestel makkelijk en direct jouw Master Cover afdekvlies om de ondergronden waarop je werkt te verdedigen tegen vuil en beschadiging. Vóór 16:00 uur bestellen = morgen al betere bescherming. Wanneer je voor tenminste €35,- bestelt ontvang je jouw producten helemaal gratis. En wil jij profiteren van nog meer voordeel? Kijk ook gerust bij onze acties en combideals.

Heb je vragen voor Tackmasters?

Heb je vragen over ons zelfklevend afdekvlies of andere op- en aanmerkingen? Laat even van je horen door laagdrempelig contact met ons op te nemen. Enthousiastelingen van Tackmasters staan voor jou klaar.