Leer lijmen op leer, hoe doe je dat?

Leer op leer lijmen is niet bepaald een makkelijk klusje. Leer is flexibel en vraagt om een speciale lijm. Wij vertellen jou alles over leer, hoe het kan beschadigen en waarom gewone lijm niet werkt op leer. Ontdek welke lijm wij adviseren voor leer en hoe je kunt profiteren van de laagste prijzen van Nederland en België. Voor je het weet is jouw leren bank, jas of schoen weer zo goed als nieuw! 

Leerlijm
Welke leerlijm hebben we voor jouw schoenen? 👞 Loop ook even door onze blog over het lijmen van je schoenzolen.

Leer lijmen op leer

Heb jij een prachtige leren bank of misschien een paar leren schoenen? Een mooie leren jas of leren sport accessoires? Er zijn talloze items die van leer gemaakt worden. Leer is flexibel, weerbestendig en heeft een stoere uitstraling. Leer hoort goed verzorgd te worden om in een goede conditie te blijven. Soms kunnen er scheurtjes of beschadigingen in het leer komen. Je kunt het dan repareren met lijm – leerlijm. Leer lijmen op leer is nog niet zo eenvoudig, leer is immers constant in beweging. Gewone lijm of houtlijm kan het leer verder beschadigen en zorgt niet voor een stevige verbinding. Daarom is het verstandig om te kiezen voor speciale lijm die geschikt is voor leer. De lijm moet een hoge flexibiliteit hebben om een sterke verbinding te kunnen vormen. Ontdek alles over onze leerlijm. 

Leerlijm voor leren portenmonnee

Tackmasters leerlijm

Om leer op leer te lijmen adviseren wij altijd onze Superglue Secondelijm. Deze lijm is gebruiksklaar en universeel inzetbaar. De lijm is transparant en het uitharden gebeurt extreem snel. Wanneer je leer op leer gelijmd hebt met onze Superglue weet je zeker dat er een krachtige verbinding is ontstaan. Jouw leren item is weer zo goed als nieuw en klaar voor gebruik! Naast leer werkt deze lijm ook op de meeste kunststoffen, metaal, rubber, hout en meer. Erg handig om in huis te hebben voor allerlei klusjes. 

Leren tas lijmen

De laagste prijzen van Nederland en België

Je weet nu precies hoe je leer op leer kunt lijmen. Voor je het weet is jouw leren product weer helemaal de oude. Bestel onze Superglue Secondelijm eenvoudig online in de overzichtelijke webshop. Je hebt jouw bestelling snel in huis en profiteert van scherpe prijzen. Sterker nog, wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België. Naast voordelige prijzen en een snelle levering kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies. Onze medewerkers staan graag klaar om jou van tips te voorzien. Neem gerust contact op via het formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij helpen jou snel verder!