Welke kit kun je het beste gebruiken tussen kozijn en muur? Ontdek onze toppers!

Welke kit is nu de allerbeste keuze voor tussen kozijn en muur? Wij begrijpen dat jij hier nieuwsgierig naar bent. Daarom geven de experts van Tackmasters jou graag alle tips die je nodig hebt. In dit blog lees jij alles over het kitten tussen kozijn en muur, welke soorten kit er geschikt zijn en welke benodigdheden je goed kunt gebruiken. Ten slotte vertellen wij graag hoe wij jou verder kunnen helpen met persoonlijk advies. Psst, wist je al dat wij ook nog eens de laagste prijzen van Nederland en België hanteren? Lees snel verder! 

welke kit tussen kozijn en muur

Welke kit gebruik je tussen kozijn en muur? 

Wanneer je prachtige nieuwe kozijnen hebt geplaatst wil je natuurlijk wel dat de kitvoegen er net zo strak uit zien. Ook wanneer je de kitvoegen tussen kozijn en muur gaat vervangen wil je een glad eindresultaat. Maar welke kit is dan de beste keuze? Het is erg belangrijk om geschikte kit te kiezen wanneer je kozijnen gaat afkitten. Door de juiste soort en kwaliteit kit te gebruiken wordt het eindresultaat oogverblindend! Wij vertellen je graag meer over ons ruime assortiment kit. Lees verder om te ontdekken welke soorten kit het meest geschikt zijn voor tussen kozijn en muur. 

Bekijk ons ruime assortiment

Wanneer jij je afvraagt welke kit het beste is voor tussen kozijn en muur dan is onze Strong Bond High Tack kit altijd een goede keuze. Deze topper is geschikt voor vrijwel iedere klus en verlijmt zonder problemen bijna alle materialen. De kit is oersterk en razendsnel. Niet voor niets blijven veel vakmensen terugkomen voor dit veelzijdige product.

Een andere mogelijkheid is onze Glass Seal. Dit is de #1 kit voor het afkitten van beglazing. Nadat je glas afgekit hebt kun je direct de kozijnen meenemen met dit product, wel zo handig! Nog een goede optie voor het afkitten van beglazing en kozijnen is de Silicon Sealer kit. Deze kit is veelzijdig inzetbaar zodat je er meerdere klussen mee kunt aangaan. 

Last but not least is onze Acryseal acrylaatkit. Deze kit is speciaal ontwikkeld als voeg- vul en reparatiemiddel. Dit product is geschikt voor de meeste ondergronden zoals gevels, muren, wanden en plafonds. Ook voor kozijnen en vensterbanken is deze kit zeer geschikt. Ook beschikbaar in een non crack variant die scheuren in de verf voorkomt wanneer je de kitvoegen gaat overschilderen. 

Wil jij direct aan de slag kunnen?

Zoals je kunt lezen hebben wij veel soorten kit welke je perfect kunt gebruiken tussen kozijn en muur. Bestel de perfecte kit voor jouw klus online in onze webshop. Wij begrijpen dat jij direct aan de slag wil gaan. Daarom kun je bij Tackmasters ook alle benodigdheden voor je klus bestellen. Bestel bijvoorbeeld direct een kitpistool voor kokers of kitpistool voor worsten mee. Je kunt ook andere handige dingen mee bestellen zoals een tuitje voor je kitworst, een kitkoker opener-maatsnijder of een kitvoegen spatel set. Bestel je voor 16:00 uur? Dan kun jij de volgende werkdag al aan de slag! 

Profiteer van de laagste prijzen van Nederland & België

Na het lezen van deze blog weet jij precies welke kit je kunt gebruiken tussen kozijn en muur. Wanneer jij jouw favoriete producten toevoegt in de winkelwagen wacht er nog een verrassing op jou. Bij Tackmasters kun je namelijk profiteren van de laagste prijzen van Nederland en België! Dat is nog eens een meevaller. Wanneer je voor €35 of meer besteld is de verzending ook nog eens gratis. Heb je nog wat vragen of wil je meer informatie over onze kit? Neem dan gerust contact op met onze enthousiaste professionals. Zij geven jou alle tips die je nodig hebt zodat jij snel verder kunt met je klus.