plintenkit

Op zoek naar een plintenkit? Déze kit raden wij aan

Plinten, je blijft er vaak mee zitten. Beeld je de volgende situatie maar eens in: je hebt net je nieuwe woonkamer helemaal af. Alles ziet er super strak uit en je bent helemaal tevreden. Het enige wat je nog te doen staat is het vastmaken van de plinten, een werkje wat maar al te graag wordt uitgesteld. Met de #1 plintenkit van Tackmasters hoef je echt niet tegen dit werk op te zien, het is namelijk reuze eenvoudig en het gaat ook nog eens super snel. We zullen je vertellen welke kit wij aanbevelen als plintenkit en geven je daarnaast ook nog een super handige tips & tricks wanneer het aankomt op het kitten van plinten. Dit zodat jij goed voorbereid aan je klus kunt beginnen! Ben je nieuwsgierig geworden? Mooi, lees dan snel verder! We vertellen het je namelijk graag.

Strong Bond High Tack kit: dé plintenkit van Tackmasters

Wanneer je jouw plinten gaat afkitten, wil je dat deze later niet ineens van de muur afkomen. Dat zou immers zonde zijn van je harde werk! Daarom is het belangrijk dat je voor een kwalitatieve kit kiest met een zeer hoge eindsterkte. De Strong Bond High Tack kit van Tackmasters is het meest geschikt als plintenkit. Wij noemen deze kit ook wel de vriendelijke alleskunner. Waarom? Nou, dat zullen we je vertellen! 

De Strong Bond High Tack kit is een extreem sterke en razendsnelle lijmkit die je je voor bijna elke toepassing kunt gebruiken. Deze kit is namelijk geschikt voor het verlijmen van onder andere hout, PU, PVC, staal en dus uiteraard ook plinten. Hierdoor is deze lijmkit multi inzetbaar. Ook beschikt deze kit over een snelle uitharding en een blijvend elastische eindsterkte. Het is dan ook niet gek dat wij onze high tack kit het meest verkopen als plintenkit. Onze plintenkit is verkrijgbaar in zwart, grijs of wit en is daarbij leverbaar in twee varianten: een koker van 290ml of een 600ml worstverpakking. Wist je dat je voor een 290ml koker slechts 3,99 betaald?

Plinten kitten: zo ga je te werk

TIjd voor wat praktische tips & tricks! Je hebt immers niks aan een mooie plintenkit wanneer je niet weet hoe je je plinten precies moet afkitten. Daarom geven we je hieronder wat handige tips zodat jij jouw plinten super strak kan vastlijmen. De eerste tip die we geven is een vrij onderschat iets, namelijk het lezen van de koker vóór gebruik. Hier kun je namelijk altijd praktische – en soms zelfs belangrijke – informatie op terugvinden. 

Heb je de verpakking goed gelezen? Dan kun je nu de snijdmond op de gewenste diameter opensnijden. Hoe dichter je de spuitmond bij de koker opensnijdt, des te groter de straal met kit. Voor het beste resultaat raden wij van Tackmasters aan om de spuitmond niet te groot te maken. Heb je de kit opengemaakt? Mooi, dan ben je nu klaar voor het echte werk!

De meest belangrijke regel bij het kitten van plinten is dat je nooit teveel kit mag gebruiken. Plinten hoeven immers geen honderden kilo’s te dragen, de enige functie is tegen de muur blijven plakken. Daarom adviseren wij om kleine dotjes kit op de achterkant aan te brengen in een zigzaggend-patroon (zoals weergegeven in onderstaande afbeelding). Zorg ervoor dat er ongeveer 10 tot 15 centimeter tussen ieder dotje zit.

Zo lijm je plinten met plintenkit

Is de plintenkit van Tackmasters écht zo goedkoop?

Ja, geloof het of niet, de plintenkit van Tackmasters is echt al vanaf € 3,99 verkrijgbaar! We snappen dat dit moeilijk te geloven is, daarom zullen we uitleggen waarom onze producten zo goedkoop zijn. We spelen namelijk graag open kaart. 

De reden dat Tackmasters zo goedkoop is, is omdat wij al onze producten in grote bulk rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, oftewel: er zit geen schakel meer tussen, in tegenstelling tot vele andere webshops. En net die ene schakel ertussen kan ervoor zorgen dat de kosten flink kunnen oplopen! Omdat wij geen gebruik maken van een tussenschakel, kunnen we garanderen dat wij altijd de laagste prijzen aanbieden – zowel in Nederland als in België. De kwaliteitsproducten die wij aanbieden zul je dus nergens anders vinden.

Tijd om jouw plintenkit online te bestellen!

Ben je enthousiast geworden om direct aan jouw klus te gaan beginnen? Want tja, wat is er niet om enthousiast van te worden. Kwaliteit: check. Goedkope prijs: check. Snelle levering: check. Goede service: check. Bestel daarom de plintenkit van Tackmasters direct online: de Strong Bond High Tack kit. Wanneer je op werkdagen vóór 16:00 bestelt, verzenden we je producten nog op de dag van bestelling. Zo kun jij des te sneller aan de slag! Heb je een vraag over onze plintenkit of een ander product? Of wil je misschien persoonlijk advies ontvangen voor jouw klus – zowel binnen als buiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren professionals geven maar wat graag antwoord op al je vragen zodat jij later niet voor onverwachte verrassingen kan komen te staan. 

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze blogs waarin we allerlei tips & tricks delen met betrekking tot het gebruik van onze producten. Of wanneer je onze producten in actie wilt zien kun je onze video’s eens bekijken. Samen komen we er uit!