Hoe lang moet kit drogen? Ontdek het hier.

Welke kit gebruiken voor je toepassing?

Je gaat aan de slag met kitten. Uiteraard kijk je op de webshop van Tackmasters voor de beste kit producten. Maar welke kit moet je precies gebruiken voor jouw toepassing? En wat moet je weten voor je begint met kitten. Wij geven je alle tips en informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan met een geweldige kit klus. 

Vind de juiste kit voor jouw klus

Misschien vind je het lastig om het juiste product te vinden voor jouw kit klus. Het toepassingsgebied van onze lijmen, kitten en PUR-schuimen is namelijk zeer breed. We kunnen ons voorstellen dat het daarom nog een uitdaging kan zijn om de juiste lijm of kit te vinden. Ook is het van belang dat je kiest voor een kit die past bij de toepassing. Elke kit is namelijk bestemd voor een specifiek materiaal en je wilt uiteraard dat de kit optimaal werkt. Door de juiste kit toe te passen zorg je voor het maximale effect. Twijfel je over een product? Wij staan te allen tijde klaar om je te voorzien van advies. 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

purschuim actie set
Ga voor een set. Extra voordelig!

Ga je aan de slag met lijm- of kit werkzaamheden of ben je op zoek naar pur schuim? Dan ben je aan het juiste adres met Tackmasters. Met behulp van onze hoogwaardige producten klaar je de klus binnen no-time. Wij steken de benodigde aandacht in al onze producten om ervoor te zorgen dat deze allemaal optimaal presteren. Als specialist op het gebied van lijm- en afdichtingsmaterialen zoeken wij constant naar manieren om onze producten te verbeteren. Daarnaast zijn alle soorten lijmkit en pur uit voorraad leverbaar, waardoor je direct aan de slag kunt. 

Alles op een rijtje!

Omdat het juiste product zo belangrijk is en het aanbod zeer breed, zetten wij onze bekende producten op een rijtje. Zo heb je een fijn overzicht voor de te gebruiken kit of lijmproduct en klik je gelijk voor alle benodigde info!

  • Voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles: Unibond Polymeer
  • Kitten/afdichten van lekkages en het verlijmen van bitumen of andere materialen: Rooftix
  • Glas en beglazingssystemen: Glass Seal
  • Voegen in gevels, muren, wanden en plafonds: Acryseal 
  • Afdichten van sanitair, bouw, beglazings- en gevelvoegen: Silicon Sealer

Meer weten over Tackmasters?

Heb je lijm, kit of pur schuim nodig voor jouw werkzaamheden? Zoek niet verder, want Tackmasters heeft het. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende hoogwaardige producten en daarbij horende accessoires om de klus geklaard te krijgen. Tackmasters is een specialist op het gebied van lijm- en afdichtingsmaterialen. Weet je nog niet welk product je nodig hebt? We vertellen je graag meer over elk product.

Meer weten over een product?

Weet je na dit artikel nog steeds niet zeker welke kit je moet gebruiken, heb je vragen of wil je meer informatie over een product? Neem contact op via onderstaande knop. Wij helpen je graag om het juiste middel te vinden voor jouw toepassing.