vogelpinnen lijmen

Overlast van vogels in dakgoot? Kies nu voor het bevestigen van vogelpinnen

Het heeft toch iets gezelligs: vogels die rond je huis vliegen. Toch kan het ook voor problemen zorgen. Vogels kunnen namelijk takken en ander puin in je dakgoten meenemen, wat weer voor verstopping kan zorgen. Dat wil je natuurlijk niet! De oplossing om dit probleem tegen te gaan hebben wij voor jou. Lees verder en ontdek mogelijke oplossing voor vogeloverlast.

Vogeloverlast is vanaf nu verleden tijd

Naast dat vogels puin in jouw dakgoot dumpen, kun je op meerdere manieren overlast ervaren. Zo kunnen ze lawaai maken, vooral tijdens het broedseizoen. Vaak is de dakgoot ter hoogte van de slaapkamer, zeg dan maar gedag tegen je rust!

Er zijn verschillende oplossingen om de vogeloverlast tegen te gaan. We zullen de meest effectieve opties voor je opsommen:

  • Kies voor een vogelhuisje in de tuin. Mogelijk worden de vogels naar de gewenste plek aangetrokken.
  • Probeer de dakgoot zo schoon mogelijk te houden. Zo verklein je de kans dat vogels gaan nestelen.
  • Voorkom het nestelen door middel van een afweersysteem. Denk aan het plaatsen van vogelpinnen in je dakgoot. Deze staan ook wel bekend als ‘vogelspikes’. Absoluut niet schadelijk voor vogels maar wel handig om af te schrikken!

Plaatsen van vogelpinnen in dakgoot

Ons advies is om te kiezen voor het plaatsen van vogelpinnen in je dakgoot. Het schrikt de diertjes af en zorgt ervoor dat ze niet kunnen landen. Dat het voor letsel zorgt, is een misvatting. Bestel dus direct jouw vogelpinnen en beperk de aanwezigheid van vogels bij jouw dakgoot. Naast het bestellen van vogelpinnen is het natuurlijk ook van belang dat je ze bevestigt. Dit kun je het best met onze Strong Bond High Tack kit doen. Deze is in de multipack-variant beschikbaar, maar je kunt hem ook per stuk bestellen.

Waarom dit middel? Het heeft een extreem hoge hechting en is zeer temperatuurbestendig. Dat laatste is wel zo fijn in de buitenomgeving! Verder plaats je de vogelpinnen gemakkelijk op de dakgoot met deze kit. Bekijk ons verwerkingsmateriaal om zo voorbereid mogelijk aan de slag te gaan!

Nog steeds last van de vogels in je dakgoot? Kies er dan voor om professionele hulp in te schakelen, zoals een ongediertebestrijdingsbedrijf of dakdekker.

De Strong Bond High Tack kit

Bevestig je vogelpinnen met onze lijmen en kitten

Bestel nu lijmen en kitten om je vogelpinnen stevig vast te zetten. Daarnaast hebben we nog veel meer in ons assortiment. Het werkt bijvoorbeeld het beste om kit aan te brengen met een kitpistool. Bestel de producten online en ga snel aan de slag met jouw klus. Al onze producten zijn hoogwaardig in kwaliteit en duurzaam in gebruik. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat je pakket snel in huis is. Klaar om te klussen?