PU schuimlijm kopen? Kies voor de juiste lijm en ga aan de slag met jouw klus!

Wil je PU schuimlijm kopen? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 in lijmen, kitten, PU schuimen, contactlijmen, spuitlijmen en meer. We helpen je dan ook graag verder bij het vinden van de juiste lijm voor jouw klus. Neem contact op met een van onze specialisten en ontvang vrijblijvend advies. Of bestel direct online. Wist je bovendien dat we de laagste prijzen van Nederland én België garanderen?!

Er zijn verschillende mogelijkheden als we over PU schuimlijm praten. Zo is de juiste keuze grotendeels afhankelijk van de ondergrond en toepassing. Welk dan het best passend is – daar helpen we je graag mee!

Welke PU schuimlijm past bij jouw klus?

Bij Tackmasters hebben we héél veel lijmen en kitten. Welke dan precies bij jouw klus past, is misschien lastig in te schatten. Uiteraard kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten voor persoonlijk advies door te bellen, mailen of appen, maar we willen je alvast een klein beetje op weg helpen.

Grof gezegd zijn er twee soorten PU schuimlijm waar je uit kunt kiezen: schuimlijm om te isoleren en om steen te verlijmen. We lichten graag toe welke lijm voor welke klus beter is.

Schuimlijm om te isoleren

Onze Isolation Fix is een hoogwaardige schuimlijm dat na aanbreng snel uithardt. Het product is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van EPS, XPS, PIR, PUR en andere isolatie- en akoestische plaatmaterialen. Het hecht dan ook uitstekend op onder andere hout, beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen, polyester, PVC en bitumineuze ondergronden (zowel glad en bezand als met leischilfers). Het is door de goede hechting en snelle uitharding bovendien geschikt voor dak- en wandisolatiesystemen.

Schuimlijm om steen te verlijmen

Onze Brick Fix is een gebruiksklare, watervaste en snel uithardende PU schuimlijm. Doordat het speciaal ontwikkeld is voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips beton, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen is het zeer geschikt voor een buitentoepassing. Bovendien biedt het een perfect alternatief voor mechanische bevestiging en mortels. Als watervaste constructielijm is het ook goed te gebruiken voor onder andere hardhout, metaal en kunststof. En de gebruiksvriendelijke schuimlijm is binnen slechts 30 minuten al belastbaar. Voor wie dus snel door wil, heeft aan deze alleskunner dus een goede.

Bestel slim en profiteer van gratis verzending

Wie bestelt voor meer dan € 35 profiteert van gratis verzending. Bestel dus slim en voeg minimaal 2 á 3 spuitbussen Brick Fix en / of 3 á 4 spuitbussen Isolation Fix toe aan je winkelwagen. En als je voor 16.00 uur vandaag besteld, heb je morgen je producten gegarandeerd in huis. Wie dus snel aan de slag wil, kan dan direct verder. Wist je trouwens dat onze lijmen, kitten en andere producten voor de laagste prijs van Nederland én België aangeboden worden? Doordat we rechtstreeks importeren vanaf de producent, kunnen we scherp inkopen en zo ook een voordelige prijs aan zowel particulieren en ZZP’ers als grote bedrijven bieden.

Direct online bestellen of neem contact op

Ben je er al uit welke PU schuimlijm jij nodig hebt voor jouw klus(sen)? Super! Bestel direct jouw producten online. Nog niet helemaal zeker? Geen probleem. Bel, mail of app ons direct. Onze specialisten denken graag met je mee bij het vinden van een passende oplossing!

Bestel je als ZZP’er of vanuit je bedrijf? Mail, bel of app ons dan eerst even. Voor grote bestellingen kunnen we een interessante offerte voor je opmaken.