Onverwoestbare steen kit van Tackmasters

Ben jij opzoek naar een onverwoestbare steen kit voor een schappelijke prijs? Jackpot. Bij Tackmasters bieden wij steen kit van hoge kwaliteit aan voor een competitieve prijs. Je profiteert bij ons namelijk van de laagste prijsgarantie binnen NL en BE. Ondernemers uit verschillende bouw en constructie branches omschrijven onze producten als soortgelijk aan prijzige A-merken. Voldoende reden om onze webshop eens te bekijken. 

Direct van start met onze gebruiksklare steenlijm

Waarom steen lijmen?

Als je denkt aan het bevestigen van stenen, is het traditionele metselen waarschijnlijk de bekendste optie die in je opkomt. Echter, tegenwoordig is het kitten of lijmen van stenen een populaire oplossing – met name steen kit voor buiten. Door stenen op elkaar te bevestigen met lijm blijft de voeg smal en zie je meer steen. Bovendien krijg je een grotere eindsterkte en hoge duurzaamheid. Ook is de kit voor meerdere doeleinden inzetbaar wat de lijm een uitstekend alternatief maakt voor mechanische bevestiging en mortels. Waarom we zo’n fan zijn van steen kit lichten we hieronder graag toe.

  • Sneldrogend
  • Binnen 30 minuten een sterke belastbare verbinding
  • Uitstekende hechting op vrijwel iedere ondergrond
  • Vochtuithardend (uit ondergrond en omgeving)
  • Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend
  • Niet ontvlambaar

Tackmasters steen kit aanbevelingen

Tackmasters Brick Fix is een gebruiksklare, watervaste, snel uithardende polyurethaan 1K lijmschuim. Deze steen kit lijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse steensoorten, zoals beton, gips, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen. Binnen 30 minuten staat een sterke belastbare verbinding garant. En wist je dat onze steenlijm zowel binnen als buiten toepasbaar is? 

Tackmasters Power Tack is een hoogwaardige, vullende en snel uithardende D4 constructielijm, op basis van gemodificeerd polyerethaan. De uitharding treedt op door de reactie met vocht uit de ondergrond waarna er een sterke lijmverbinding ontstaat. Deze constructielijm is multifunctioneel en geschikt voor het watervast verlijmen van veel bouwmaterialen zoals hout, metaal, steen, beton & kunststof. De lijm heeft een hoge eindsterkte en belastbaarheid. Deze lijm is buiten toepasbaar en dient uitstekend als steen kit. 

Steen kit gebruiken

Het gebruik van steen kit is gelukkig geen hogere wiskunde. Voordat je van start gaat is het echter wel belangrijk om het een en ander te weten. Bij het aanbrengen van de steen kit is de kwaliteit van de hechting het meest belangrijkst. Niemand wil namelijk dat zijn stenen bak na mum van tijd weer in elkaar valt. Volg de volgende stappen om dit te voorkomen.

Ontdoe de hechtvlakken van loszittende delen, maak de ondergrond schoon, vet- en stofvrij. De ondergrond dient ook enigszins droog te zijn, volkomen droog hoeft niet. Vervolgens kan de kit in golvende lijnen of goed verdeelde stippen worden aangebracht op het gesteente. Probeer niet te dicht bij de rand te komen. Succes! 

Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Rond jouw project af met de steen kit van Tackmasters. Verlijm stenen blokken of natuursteen met lijm van hoge kwaliteit voor de laagste prijs. Bestel vandaag de juiste kit aan de hand van de toepassing en ga morgen al van start. Wenst u een van onze experts te spreken? Wij adviseren je graag!