EPDM SEAL & BOND

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

EPDM kit

Waarom dit product?

  • Lijmen en afdichten
  • Blijvend elastisch
  • Vrijwel reukloos
  • Krimpt niet
  • UV, weer, water, verouderingbestendig
vanaf €4,95 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters EPDM Seal & Bond EPDM kit is een professionele, hoogwaardige, oplosmiddelvrije lijm- en afdichtingskit op basis van MS polymeren. Welke uithardt door luchtvochtigheid tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Specifiek geschikt voor watervaste verlijming van o.a. lateislabben, EPDM rubberfolies en kunststoffen in dak, gevel- en vijverconstructies, voor het afdichten van randafwerkingen, naadverbindingen en het watervast verlijmen van overlappingen. Tackmasters EPDM Seal & Bond EPDM kit is geheel weekmaker, oplosmiddel, siliconen- en isocyanaatvrij. Kleurvast, UV, weer, water, vocht, schimmel- en verouderingsbestendig. Niet corrosief voor metalen.

Specifiek geschikt voor watervaste verlijming van o.a. lateislabben, EPDM rubberfolies en kunststoffen in dak, gevel- en vijverconstructies, voor het afdichten van randafwerkingen, naadverbindingen en het watervast verlijmen van overlappingen.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, randzone verkleuring kan optreden bij natuursteen. Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden. Niet geschikt voor permanente waterbelasting (continu onderwater).

Kleur

Zwart

Inhoud

,

Inhoud doos

12 stuks

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *