Ga je kunststof kitten? Ontdek de beste kit!

Het kitten van kunststof is een klusje wat nauwkeurig moet gebeuren. Wij vertellen graag meer over de juiste voorbereiding en uitvoering van deze klus. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met de juiste kit aan de slag gaat. Maar welke kit is geschikt voor het kitten van kunststof? Lees er alles over in dit blog en bestel je kit en benodigdheden voordelig online. 

Kunststof kitten

Wanneer je kunststof aan elkaar moet verlijmen is kitten de beste oplossing. Kunststof platen, buizen, of andere objecten kun je met kit stevig aan elkaar plakken. Het kitten van kunststof komt vaak voor in de automotive, de bouw, de luchtvaart en nog veel meer soorten bedrijven. Dankzij hoogwaardige kit kun je materialen verbinden die anders moeilijk met elkaar te verenigen zijn. Maar hoe vind je de beste kit en wat is er nog meer belangrijk bij het kitten van kunststof? Wij vertellen hier graag meer over. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je begint is het goed om alle benodigdheden bij de hand te hebben. Denk daarbij aan de juiste kit, een goed kitpistool, kitspatels, cleaners en andere benodigdheden. Gelukkig kun je dit eenvoudig online bestellen in de webshop van Tackmasters! Daarna wordt het tijd om het oppervlak voor te bereiden. Het is belangrijk om het kunststof grondig te reinigen en te ontvetten voordat je begint met kitten. 

De #1 kit voor kunststof: Strong Bond High Tack 

PVC vloer kitten

Welke kit is de beste keuze wanneer je kunststof gaat kitten? Onze topper: Strong Bond High Tack kit! Deze kit is niet voor niets enorm populair. De kit is multi-inzetbaar en verlijmt alle mogelijke materialen. Je kunt er kunststof mee kitten, maar ook hout, PU, PVC, staal en nog veel meer. Strong Bond High Tack kit hecht zelfs op vochtige ondergronden, heeft een hoge aanvangskleefkracht en hardt snel uit. Het eindresultaat is een blijvend elastische kit met een enorme eindsterkte. Bovendien is de kit vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Ben jij ook al enthousiast? 

Correcte toepassing

De juiste toepassing van onze Strong Bond High Tack kit is erg belangrijk. Werk nauwkeurig en zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid kit aanbrengt. De kit moet gelijkmatig verdeeld worden voor een optimale hechting. Hoewel de kit snel zal uitharden, blijft het belangrijk om geduld te hebben. Als de kit volledig uitgehard is, ontstaat er een oersterke verbinding. 

Persoonlijk advies nodig?

Kun je wat tips gebruiken over het kitten van kunststof? Geen probleem, onze experts staan voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je klus. Bestel Strong Bond High Tack kit en alle benodigdheden eenvoudig online in onze webshop. Je profiteert dan van de laagste prijzen van Nederland en België!