EPDM spuitlijm met drukvat gebruiken?

Wil jij permanent lijmen op diverse materialen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van ons EPDM spuitlijm met drukvat. Deze spuitlijm is alles wat je nodig hebt en is eenvoudig te bestellen. Ben je benieuwd naar deze lijm van Tackmasters? Lees snel verder, wij vertellen je graag meer.

Wat is de EPDM spuitlijm met drukvat?

Onze spuitlijm is speciaal ontwikkeld om alle soorten Europees en Amerikaans EPDM folie op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Het is een zeer sterke, hoogwaardige en professionele spuitlijm die laag is in oplosmiddelen en vrij van chloorhoudende bestanddelen. De lijm is daarom ook beter voor mens en milieu. Daarnaast is de lijm bruikbaar tussen een temperatuur van -40 tot +140 °C. Op zoek naar een hoogwaardige lijm? Probeer dan vooral de EPDM spuitlijm met drukvat.

Waar gebruik je de spuitlijm voor?

Vandaag besteld, morgen in huis!

Je wilt vast weten waar je de EPDM spuitlijm met drukvat voor kan gebruiken. Tackmasters EPDM Roofing Spray is BDA gecertificeerd voor meerdere typen ondergronden op het gebied van veroudering, water- en windbelasting. De lijm is ook uitermate geschikt voor permanente verlijming op alsmede van diverse materialen en ondergronden als:

  • hout;
  • plaatmateriaal;
  • beton;
  • staal;
  • aluminium;
  • rubber;
  • pvc;
  • diverse kunststoffen;

En nog vele andere ondergronden. De lijm is echter niet geschikt voor het verlijmen van flexibel PVC, EPS en weekmaker houdende materialen. Heeft u nog wat twijfels over de toepassing? Neem gerust contact op voor passend advies.

Over Tackmasters

Tackmasters dé leverancier als het gaat om lijmen & kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. Ook leveren wij diverse soorten boren, zagen & slijpschijven, diamantproducten, schroeven en accessoires. Wij blijven ons assortiment continu uitbreiden om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Daarnaast garanderen wij de laagste prijzen van Nederland en België, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent.

Bestel de EPDM spuitlijm met drukvat direct online

Hebben we je overtuigd? Dan is het tijd om de EPDM spuitlijm drukvat te bestellen, dit kan eenvoudig via onze webshop. De lijm is verkrijgbaar in een drukvat van 22,1l. Ga je liever aan de slag met een spuitbus? Dat is ook mogelijk. Wist je ook al dat als je vandaag bestelt, morgen al aan de slag kunt?!

Heb je vragen of wil je meer informatie over dit product? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten helpen je graag verder.