MASTER CONTACT

Contactlijm

Waarom dit product?

  • Eenvoudige applicatie met roller of kwast
  • Universeel toepasbaar
  • Zeer krachtig
  • Zeer sneldrogend
  • Hoog percentage vaste stoffen
  • Methyleenchloride / Dichloormethaan vrij
vanaf €9,55 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Master Contact contactlijm is een zeer sterke, sneldrogende, contactlijm welke dubbelzijdig aangebracht dient te worden met een kwast of vachtroller. Speciaal ontwikkeld om een groot scala aan producten op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Geschikt voor permanente verlijming op alsmede van hout, HPL, MDF, OSB, underlayment, spaanplaat, multiplex, triplex, plaatmateriaal, hard- en zachtboard, fineer, formica, duropal, beton, metaal, aluminium, PVC, TPO, diverse kunststoffen, rubber, textiel, karton, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C. Verbruik 3,5 - 4 m² per Liter bij dubbelzijdig gebruik. Tackmasters Master Contact master contactlijm is een contactlijm welke zeer laag is in oplosmiddelen en vrij van chloor houdende bestanddelen wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft en beter is voor mens en milieu.

Tackmasters Master Contact contactlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van een groot scala aan producten op diverse materialen en ondergronden als hout, HPL, MDF, OSB, underlayment, spaanplaat, multiplex, triplex, plaatmateriaal, hard- en zachtboard, fineer, formica, duropal, beton, metaal, aluminium, PVC, TPO, diverse kunststoffen, rubber, textiel, karton, etc. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies.

Niet geschikt voor het verlijmen van PP, PE, EPS, XPS, piepschuim, polystyreen- en polyurethaan producten. * PVC en weekmaker houdende materialen zijn alleen te verlijmen als het materiaal niet meer dan 16% weekmakers bevat. Neem bij twijfel over de geschiktheid van uw materiaal altijd contact op voor het juiste lijmadvies. Ook adviseren wij van te voren een hechtingstest uit te voeren.

Inhoud

, , ,

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *