Afdekzeil Master Cover afdekvlies

Zoek je de beste ondergrondbescherming? Aangenaam: Master Cover afdekvlies

Afdekzeil Master Cover afdekvlies
Master Cover afdekvlies van Tackmasters

Timmeren, boren, schuren, zagen en verven. Als doorgewinterd klusser ben jij misschien wel van alle markten thuis. Of je bent ergens in het bijzonder in gespecialiseerd. Vliegen de verfspetters je soms om de oren? Valt er weleens iets om? Waar goed geklust wordt is er een grote kans op krassen, deuken en vuil op de ondergrond. Het liefst houd je deze natuurlijk schoon. Maar goed, ongelukjes gebeuren. Bovendien kost het jou veel kostbare tijd. Gelukkig heeft Tackmasters voor iedere klusser dé oplossing. Met het Master Cover afdekvlies bescherm jij gemakkelijk de grond waarop je werkt!

Grond afdekken doe je met Master cover afdekvlies

De vloer of oppervlakte zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en vocht, schade van rollend materieel en vallende gereedschappen? Master Cover afdekvlies biedt precies dié bescherming die je zoekt. Tackmasters beste ondergrondbeschermer is gemaakt van gerecycled polyestervlies met een extra PE-toplaag. Het materiaal is licht, sterk, duurzaam en anti-slip. Geen slippertjes meer! Hoewel afdekzeil bijna altijd de juiste match is, maak je natuurlijk zelf een inschatting of er voor jouw klus aanvullende (ondergrond)bescherming nodig is.

Voordat je de grond covered met afdekvlies …

Master Cover afdekvlies gebruik je op droge oppervlaktes. Maak vóór het afrollen de ondergrond stofvrij, glad, schoon en vrij van chemische middelen. De omgevingstemperatuur wanneer je werkt met het afdekzeil dient tussen de 5 en 40 graden Celsius te zijn. Zorg jij er ook voor dat de vloerwarming uitgeschakeld is? Wil je banen gaan leggen, dan is het beste om een overlapping van circa 10 cm aan te houden. Het zeil bevestig je gemakkelijk middels zijn zelfklevende zijde. Hierdoor creëer je in een handomdraai een volledige afdichting van de ondergrond. Kom maar op met die klus!

Master Cover afdekvlies voor een professionele aanpak

Voor een professionele aanpak maak je gebruik van Tackmasters afdekvlies. Het zeil is her te gebruiken en maximaal 3 maanden inzetbaar. Met eigenschappen als vloeistofdicht en schokabsorberend is het zeil altijd handig in jouw toolbox of (bedrijfs)wagen. Neem het waarschijnlijke voor het onwaarschijnlijke en gebruik de beste kwaliteit (ondergrond)bescherming! Kwaliteit staat bijna synoniem aan Tackmasters.

Let overigens wel dat Master Cover afdekvlies niet geschikt is voor vloeren die pas gelegd zijn, poreuze stenen vloeren, natuurstenen vloeren, kleitegels en recent gelegd beton.

Ontdek nog meer voordeel en bestel

Bestel makkelijk en direct jouw Master Cover afdekvlies om de ondergronden waarop je werkt te verdedigen tegen vuil en beschadiging. Vóór 16:00 uur bestellen = morgen al betere bescherming. Wanneer je voor tenminste €35,- bestelt ontvang je jouw producten helemaal gratis. En wil jij profiteren van nog meer voordeel? Kijk ook gerust bij onze acties en combideals.

Vraag het Tackmasters

Heb je vragen over het Master Cover afdekvlies of andere op- en aanmerkingen? Laat even van je horen door laagdrempelig contact met ons op te nemen. Enthousiastelingen van Tackmasters staan voor jou klaar!